HEM

OM TRÄFFEN
Vad är en pärlträff?

Marknadsföring

DELTAGARE

SPONSORER

PÄRLMÄSSA

KONTAKT

 

OM TRÄFFEN

Vårt Bead Lovers Meet är ett stort evenemang för alla som är intresserade av smyckestillverkning. Här är vi alla välkomna för de vi är. Vårt enda krav är att du är över 16 år.

Vi har totalt ca 190 platser där 170 platser kommer att släppas för anmälan den 24 oktober 2016 kl 21.00 (se fliken Deltagare). Resterande platser hålls tillsvidare för sponsorernas räkning. Om träffen blir fulltecknad upprättas en reservlista.

Målet med Bead Lovers Meet är att göra ett evenemang där alla, såväl deltagare som sponsorer, har en härlig upplevelse under en intensiv helg och där man känner att det ger mersmak för framtida år. 2017 års träff är den femte efter premiären 2013.

Vi tar tacksamt emot hjälp med reklam för att nå så många som möjligt. Vill du använda våra banners på din sida, blogg eller butik så är detta fullt tillåtet. Använd då banners som du länkar till www.beadloversmeet.com Banners hittar du HÄR.


Att vara deltagare

Vill du delta på träffen betalar du en deltagaravgift. Du kan välja att vara enbart dagsgäst, dagsgäst med matpaket eller deltagare med boende- och matpaket.

Som deltagare till träffen har du fri tillgång till pärlsalen. Pärlsalen är det rum där träffen pågår. Här sitter du tillsammans med övriga deltagare och pärlar/skapar. Du tar med dig ditt eget material till träffen och skapar fritt, fortsätter på de projekt du påbörjat hemma eller påbörjar nya. Förutom detta får du en goodiebag med gåvor från sponsorerna, ett häfte med samlad information om vad som händer under träffen där även tävlingar och sponsorer presenteras, du har möjlighet att delta i träffens olika tävlingar, möjlighet att delta i olika utlottningar, möjlighet att anmäla dig samt delta i workshops, du har även fri tillgång till kaffe, te, vatten och torkad frukt under hela träffen.

Information, utlottningar och prisutdelning med presentation av vinnare i de olika tävlingarna som pågår under/inför träffen sker under de samlingar som är under träffen.

Du hittar mer information om vad det innebär att delta på träffen under fliken Deltagare och dess underflikar.


Arrangörerna
 
   
Rosie Adler - Made By Roz

Rosie är ett välkänt ansikte när det gäller pärlträffar och hon har varit med och arrangerat liknande träffar i Stockholm under fem års tid innan Bead Lovers Meet.

Hon driver till vardags även webbutiken Made By Roz som specialiserat sig på silverfärgade berlocker men även har mycket annat att erbjuda.

   
Camilla Pilthammar - Caraga

Camilla är Bead Lovers Meets andra arrangör och börjar bli varm i kläderna då vi redan är inne på femte året med Bead Lovers Meet.

Utöver pärlträffsarrangör är hon är även ägare till webbutiken Caraga som har sin främsta spets inom smyckesdisplayer och delar i plexiglas.


Praktisk
information

Bead Lovers Meet drivs från och med 2015 genom ett eget bolag, CarRoz HB, vilket innebär att träffen innehar F-skattesedel och är registrerad för moms. Fakturor/Kvitton kommer att utfärdas för alla betalningar och har specificerad avdragsbar moms för de som har egna företag och har möjlighet att dra av kostnaderna kring träffen.

Momsregistreringsnummer SE969775475301
Bankgiro 888-0270 (Mottagare CarRoz HB)


Vi hälsar er alla VARMT VÄLKOMNA till Bead Lovers Meet.

Vi ses!

Rosie & Camilla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© CarRoz 2012-2016